Peki hala kısa keseceğim ayrıntıya lüzum yok...Ormanda bir haydut çetesi varmış sayıları bilinmiyor sadece doğuda oldukları biliniyor işlerini bitirmemiz istendi yola çıkıyoruz hemen...(Koşmaya başlar)
Tamam(saklanmak için içeriye girer içeride kötü tipli üstü yırtılmış olan pis pis gülen bir adam vardır.)İçeride birisi var Hiroshi-sama(Elini cebinden çıkarır ve kendini savaşa hazırlar)
Sakıince bekle sen etrafı araştır bak bakalım adam var mı eğer başka adam yok ise gerisini bana bırak(Elimi cebimdeki torbaya daldırır ve kil bombalarını hazırlar...)Önüne birisi çıkarsa mümkün olduğunca sessiz yap işini
(etrafı gözler kimseyi göremez birden arkasında biri belirir) Seruno__Ha sığınağımızı buldun demek ama senin kadar ezik bir çocuğu bizle savaşa yollamak çok kötü bir seçim olmuş bu arada sadece 2 kişiyiz aramana gerek yok der ve bir kunaiyi saplar ve pofff bir kage bunshindir Chinokami__Beni hafife alma(Kartalının üstünden 5 kopya ile atlar hayvanını çağırmıştır) birkaç kunai adama saplanmıştır. Seruno__Hahtüm yaptığın bumu bu kunailrin acısına katlanamayacak kadar ezik değilim çocuk der ve tek bir hamlede kage bunshinleri yok eder. Chinokami__Beni hafife alma emiştim kunailerime dikkatlice baksaydın zehirle kaplı olduklarını anlardın ve bu zehir ok kurbağasının zehridir bu zehir birinin kanına karıştığı anda 1 dk dan kısa sürede onu öldürür Seruno ölmüştür Hiroshi-sama nın yanına gider ve 2 kişi oldularını aralarından birini öldürdüğünü söyler.
Peki hale final zamanı(elini cebinden çıkarır ve kilden yapılma 3 örümcek çıkartır)Hadi bakalım gidin(Örümcekler kulübeyi sarar)Hazır ve katsu!!! (kulübe yok olur)peki hala burdaki işimiz bitti dönüyoruz sen eve git burdan ben kageye raporu veririm.