NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İlk görev!

3 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İlk görev! Empty İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 9:58 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

Ormanın girişine geldim ve takımımın diğer üyelerini bekledim bu görev onların ilk görevi idi...

http://narutotr-rpg.forumnaruto.com

2İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 9:59 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Görev görev görevvvvvvv işte buuuuuuuuuuuu duyduğumda çok sevindim hemen hazırlandım ve ormana doğru yol aldım ve aniden senseimin arkasında belirdim böö dedim

3İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:00 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

Birden yüzümü Tempeu'ya döndüm ve yüzüm inanılmaz korkunçtu. Tempeu bu yüz ifadesi ile bir iki adım gerilemişti bizde Chinokomi'yı beklemeye başladık

En son Uzumaki Takato tarafından Salı Haz. 28, 2011 10:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

4İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:01 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ben geldim diye bağırdım
__Bu arada bana Koton Housenka no Jutsuyu öğretirmisiniz tabiki görevden sonra dedim

5İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:04 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

tamam chinokomi öncelikle şu görevi halledelim görev yerinde size görevi açıklayacağım hadi!(bir süre ormanda ilerledik ve terkedilmiş görünen bir fabrikaya vardık) Pekala çocuklar burada yasadışı mal ticareti var buraya dikkatli girmeliyiz içerinin kalabalık olduğunu düşünüyorum ben önden dikkat dağıtacağım ve siz arkadan dolaşarak adamları alacaksınız. (Fabrikanın önüne gittim) Raiton Jibashi!(Büyük bir patlama olmuştu fabrikadaki herkes bana yöneliyordu bu sırada Chinokomi ve Tempeu'ya arkaya kaçmaları için işareti verdim)...(Chinokomi ilk sen başla)

En son Uzumaki Takato tarafından Salı Haz. 28, 2011 10:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

6İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:06 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

arkaya kaçtım kuchiose ile kartalımı çağırdım
__Ben tepeden bakacağım dedim ve tepeden aşağıyı gözledim

7İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:12 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

(kusura bakmayın beklettim hata verdi)

Chinokomi ye dönüp sen napıyorsun kafayımı yedin çocuk ! diye bağırdım havada korumazsın dedim ve ona doğru çoktan saldırmaya başlamışlardı bile 5 6 adet ok gelirken kılıcımı cıkarıp o okları parçaladım ve Raiton : Jibashi diye bağırdım bütün adamlar sersemlemişti ve Chinokomi ye dönüp şimdi napıcaz diye sordum

8İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:15 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

sanırım ilk görevde küçük bir sorun çıkmıştı Raiton Kuropansa yaparak kalabalığı yardım ve çocukların yanına zıpladım bu sırada arkamdakilere patlayıcı kunai'ler attım. Siz aklınızı mı kaçırdınız daha sessiz olsaydınız daha iyi olurdu şimdi saldırmak zorundayız. Kuchiose No Jutsu! Gamaken Gamakichi Gamabunta, Shima ve Fukasaku'yu çağırdım. Ve hep birlikte saldırdık

En son Uzumaki Takato tarafından Salı Haz. 28, 2011 10:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

9İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:17 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bütün planı mahfetmiştim gizlice sızmalımıydık bunu hala düşünüyordum
__Tabikide saldıracağız dedim kartalımla üstlerine doğru bir dalış yaptım sonra kartalımı geri göderdim havadan üstlerine uçarken Sen'eijashu yaptım 30 yılan çıkardım ve 30 kişiyi yılanlarım sayesinde yaraladım yaralananlar ekisiz hale gelice zehir kaplı kunailerimi onlara fırlattım 1 dk dan kısa sürede öldüler ama daha çok kişi vardı...

10İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:20 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Hokage me ve Chinokomi ye göz kırptım bunları hallederim dergibisinden havadan aniden yere indim Chidori katana yaptım ve kılıcımı adamların üstüne sallıyordum naptığımı bilmiyor gibiydim ozaman tek bir çare vardı adamlar çok kişiydi hokageme ve Chinokomiya çekilin diye bağırdım bağırır bağırma şuana kadar yaptığım en büyük Chidori Nagashimi yaptım heryer kan içindeydi nabıcağımı şaşırmıştım

11İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:22 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

iyi iş tempeu şimdi içerideki kaçak malları konoha'ya götürmeliyiz hmm ilk görevinizde biraz taşımaya ne dersiniz Very Happy

12İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:24 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bu kadar güzel giderken bir chidori ile eğlencem bitmişti biraz kızgındım ama kızgınlığımın gerçek sebebi malları taşımamdı ben hammalmıydım ki...

13İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:28 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Chinokomi nin aklını okuyordum sanki büyük ihtimal kızgındı yüz ifadesinden de belli oluyordu oda benim gibi bir vahşiydi belli oluyordu . Neyse zaten sırtımda ağır bir kılış taşıyordum nasıl taşıyacaktım bukadar yükü ? Aklıma bir plan geldi tabi çok sinsiceydi hokageye aslında kage bunshinimi gönderdim konuşur gibi yapıyordum ve bütün gücümü bu jutsuya odaklıyordum el mühürlerini yapıp Raiton : Kaminari shibari diye bağırdım hokage kalkanın içinde hapsolmuştu ve aniden oradan kaçmıştım bana çok kızıcaktı biliyordum Laughing

14İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:30 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

Birden Tempeu'nun önüne çıktım. Tempeu sen çok yaramaz bir shinobi'sin bu kunai'leri görev anı için saklamıştım ama bana şuan kullandırtıyorsun ha her neyse köye dönelim bunları konuşacağız

15İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:33 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Birden Hokage-sama nın önüne atladım
__Hey hey Hokage-sama bana katon housenka no jutsuyu öğreecektin unutma!! dedim

16İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:35 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Chinokomi ye ama yeter artık dostum görev sırasında bunu söyleyip durma dedim ve kılıcımı cektim önünde belirdim benle bir antreman yapmazmısın ? diye sordum belki ozaman bu jutsuyu hokage sana öğretir gücüne bakiyim bi .

17İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:36 pm

Uzumaki Takato

Uzumaki Takato
Admin

aranızdaki rekabet seviyesini aşmazsa güzel fakat bunu yakından izleyeceğim tempeu dikkatli ol

18İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:38 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bana eğlence çıktı(Elime bir kunai aldım)"Bu boşluğu özel kılıcım dolduracak ama seviyemi geliştirmeliyim"diye düşündüm önce sen dedim

19İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:41 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

kunaimi ? Önce senmi hadi ama dostum bana biraz açıl yoksa Kubikiribōchō yu kullanmama gerek kalmıcakmı ? Ho ka ge sa maaaaa çok sıkıcı

20İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:47 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Demek öyle bana sıkıcı demeye cüret eden birinin beni Hokage-sama ya şikayet eden bir bebek olacağı aklıma gelmedi(Üstüne doğru giderim)ilk sen demiştim ama sen 1.sırada olmak istemiyorsun güzel(Kuchiose no Jutsu el mühürlerini yavaşça ve ona göstere göstere yaptım ve kartala atladım)Benimle dövüşmek için dediğimi yapmalıydın ufaklık

21İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 10:59 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Kartalmi yanlis secim dostum dikkatli bak El mühürlerini yapip Mandayi çağirdim Şimdi nasil eşitlendik ha ? Hadi hadi durma ilk saldırıyı sen yap

22İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:09 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bu yılan bana tanıdık geldi yoksa bu bu Orochimaru'nun yılanı evet o güzel mandayı görmek güzel ama onu öldüremem bende anısı var Kage Bunshin no Justu!(Klonlar mandayı oyalarken ben tempeu ya saldırdım)Ryuuka no Jutsu!(Ölmeyeceğini yada zarar görmeyeceğini biliyordum bu sadece bir oyalamaydı hemen ordan kaçtım çünkü manda ondaydı ve manda ile savaşmak zorunda kalabilirdim)

23İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:13 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Evet evet güzel seni burdan oturarak izleyebiliorum ''Alkışlar'' Artık dövüşmenin zamanı geldi . Onların Raiton bunshinim oldugnun farkındasındır ''Raiton bunshin devreye girer'' Kaçıcağın yer kalmadı artık ! Raiton : Jibashi

24İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:19 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Kaçmak istemem ama kaçmalıyım"ve seni oyalamak zorundayım"Kage bunshin no jutsu ile 10 klonumu oluşturdum her klonum Sen'ei Jashu nun zehirli haline odaklandı hepsi 1 tane çıkardı gerçek olan ben kartalımı çağırdım ve yükseldim tepeden savaşı izliyodum(bu arada Raiton : Jibashi iden nasıl kurtulduğumu yazmadım şöyle kurtuldum kartalımla hızlı manevralar yaptım bu yani Very Happy )

25İlk görev! Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:24 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Hep kaçıorsun ha ? Takım arkadaşım olmasan seni öldürürdüm ama okadar ileri gidemezdim Hemen Kage Bunshin No Jutsu yaptım yaklaşık 20 adet klonumu cıkardım hepsiyle aşağıdakleri oyalıyordum ve ''kuchiyosesizim bu sefer nabıcaksın bakalım'' dedim ve Havdayken Raiton : Gian yaptım ..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki