NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İlk görev!

3 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:29 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Demek öyle dedim kartalı geri yolladım kartalım geri giderken oluşan küçük patlamanın şiddeti istediğim gibi beni savurmuştu ve jutsudan kurtulmuştum kage bunshin no jutsu yapıp saldırdım...

27İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Salı Haz. 28, 2011 11:32 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Biraz uzun sürsün dedim sonuçta işim yoktu ama hokagem orda oturup dikkatlice bizi izliyordu acaba amacı neydi neyse savaşa konstantre olmalıydım bende yapabildiğim kadar kage bunshin yaptım ve savaş sabaha kadar devam etti.

28İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 11:57 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Sabah olmuştu çok yorulmuştum artık savaş sıkıcı gelmeye başlamıştı kendimi tanıyamadım ilk defaa bir savaş bana sıkıcı gelmişti biraz daha savaşıp pes edecektim çünkü aklımda öğrenmek istediğim jutsular vardı elime bir kunai aldım gerçekler karşı karşıyaydı üstüne saldırdım daha kılıcını çıkarmamıştı kılıcına uzandım kılıcını kavradım ve sırtından aldım bu ne kadar ağır bir kılıçtı böyle elimde tutamıyordum ve sıkıntıdan ne yaptığımı bilmiyodum hokage-sama ya döndüm ve böyle nasılım dedim elime yakıştığını düşünmüyordum her neyse kılıcı yere atmıştım al kılıcını dedim

29İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:08 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

(hokagenin emir öldürmeydi ama öldürmem gerekiyor atık öldüremesem bile yapabildiğim kadar hırpalamalıyım)Kılıcımı almıştı ve yere atmıştı buna nasıl cürret ederdi ve daha genin seviyesindeki bir shinobiydi hokageye dönüp baktım göz kırptım ve Chinokami çok ileriye gitmişti bir shinobinin kılıcını cıkarması ya ölümdü yada çok ağır yaralamaktı kılıcımı aldım . ve seni hırpalamak icin bu kılıca gerek yok dedim sırtıma yeniden koydum . bu kılıç aslında bana güç veriyordu artık taşıya taşıya hiç birşey bana ağır gelmemeye başlamıştı . Chinokami ye baktım ve sonra hiç denemediğim bir şeyi denedim Double Chidori bütün çakramı bu jutsunun üstüne vermiştim ve 2 elimde okadar çok çakra vardı ben bile şaşırmıştım ama yapıcak birşeyim yoktu öldürmeyecektim ama hırplayacaktım aniden kayboldum önünde belirdim ve dirsekle bir yumruk attım acık havalanmıştı ardından zikzak çizerek chidorimin gücüyle ittim ve iyice havalanmıştık o andada yukardan 2 chidorimide ona saldırdım .

30İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:11 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ben bunları bilen bir genninim dedim ve poff bir kopya
__İnsanları seviyeleriyle sorgulama dedim arkasında belirdim kunaimi ona sapladım

31İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:13 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Kusura bakma Raiton Bunshinimdi ! Çok yavaşsın ''Raiton kopyası devreye girer ve zarar verir'' Beni bukadar kolay alt ediceğinimi düşündün ? Artık gücümü göstermenin Zamanı geldi ! Chidori eiso!

32İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:17 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bu jutsuya yenilemezdim kagebunshin no jutsu! 2 kopyamı yarattım kopyalarım kılıcı tutmaya ve hızını yavaşlatmaya çalıştılar bu arada bende saldırıdan kaçtım
__Bu saldırı bana gelseydi ölebilirdim ahmak Hokage-sama nın emrine karşı geliyorsan bir darbeyi hak edersin dedim ve Ryuuka no Jutsu! yandığını görmüştüm...

33İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:22 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Artık bıktım bende dövüşe katılabilrmiyim ? Hep kopyalarımla dövüşüyosun. Artık bu işi bitrmenin zamanı geldi ! ''Kage bunshin no jutsu - 2 adey kopya cıkarır ve belirli aralıklarla yerleştirir'' Bunu yapmamam lazımdı . üzgünüm kagem ! 3 Bunshin CHİDORİ NAGASHİ !

34İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:26 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ortalık karışıyor güzel acaba nasıl kurtulsam Kushiose No Jutsu! Takamaru'yu çağırdım ve uçmaya başladım jutsudan biraz hasar görmüştüm elim acıyordu
__Elimi acıttın seni pislik! diye bağırdım Sen'ei Jashu zehirsiz çoklu yılanlar yerine zehirli 1 yılanı çıkardım ve üstüne saldırdım.

35İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:29 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bu vs artık çok uzadı kılıcımı çıkarmanın zamanı geldi '' bir genine nasıl çıkarırım nasıl biriyim ben ! '' kılıcıma arkamdan aldığım gibi Kage bunshin yaptım ve bunshimle yılanı kestim aniden Chidori katana yaptım ve onun boğazına yasladım

36İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:33 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

İlk görev! - Sayfa 2 406063_1269698651522_full
Bu pozisyona geleceğimi sanmıyordum kartalımı geri yolladım kage bunshinler ona zarar verebilirdi ve
__Sen kazandın ama daha güçsüzüm dedim

37İlk görev! - Sayfa 2 Empty Geri: İlk görev! Çarş. Haz. 29, 2011 12:36 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Kılıcımı cıkarmadan bitirmeliydem ama yapıcak birşey yoktu . Chidori katanamı geri çektim ve kılıcımı sırtıma koydum . Artık köye geri dönme vaktiydi

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2