NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kaptanlığım altındaki ilk görev

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:05 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Kaptanlığımda olucağım ilk görevdi bu bunun icin chikonamiyi çağırdım bu görevi ikimiz yapıcaktık . onu ormanda beklmeye başladım

2Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:08 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bu 3. görevim olacaktı hızla koştum ve
__Ben geldim diye bağıra bağıa buluşacağımız yere gittim

3Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:10 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Chinokami ye görev hakkında bilgi verdim ( bu cocukla davranışlarımız benziyordu fakat anlaşamıyorduk bu görevle belki anlaşabilirdik ) Chinokami bu görevde kage özellikle ikimizi istedi hem arkadaşlığımızın pekişmesi için hemde görevi en iyi ikimizn yapabileceğimz için Konoha ya İwa. dan mal gelicekti o malları korumalıyız .

4Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:12 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Tamam mallar ne zaman gelecek

5Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:13 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Yaklaşık 10dk sonra şimdi Malların yanına gitmeliyiz çabuk . Yaklaşık 20 km ileride kuzey tarafında

6Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:15 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Tamam dedim ve kartalımı çağırdım kanatları iyileşmişti kartalıma atladım ve kuzeye doğru uçtum

7Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:17 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bende kartalımı çağırdım ve kuzeye doğru uçmaya başladık ve oraya vardığımızda yaklaşık 20 haydut malları yağmalıyorlardı Chinokami ye dönüp napabiliriz diye sordum .

8Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:19 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bence saldıralım bunlar bizim için hiçbir şey dedim ve komutunu bekledim.

9Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:22 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Sen nasıl istiyorsan Dostum CHiDORİ SENBON ! ''saldırmaya başladık''

10Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:28 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Adamlar şaşırmıştı bu saldırıyı beklemiyorlardı 3-Giant Snakes i çağırıp görevi bitirebilirdim ama eğlenmek istedim Shunshin no Jutsu yşayan 17 adamın teker teker arkalarında belirip kunailer sapladım ölmeyeceklerdi ama eğlence burada başlıyordu işkence!!!

11Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:31 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Eğlencemi istiyorsun dostum Ozaman Kubiribochomu yakala Ve saldır ! ''kılıcı atar'' Ben ise yere iniyorum ''iner inmez'' Bunshin CHİDORİ NAGASHİ

12Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:42 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Kılıcı aldım ikinci kez elime almıştım o kadar ağır gelmemeye başlamıştı saldırdım saldırdım ve saldırdım 17 kişiden benim saldırılarım sayesinde 5 kişi tempeu nun saldırısı sayesinde 7 kişi ölmüştü geriye 5 kişi kalmıştı ve ben kunaileri saplayalı yaklaşık 2 dk oluyordu
__Bu kadar dayanmanız ne güzel diye bağırdım
__Sen neden bahsediyorsun dediler
İlk başta 17 kişiyken size sapladığım kunailer zehir kaplıydı ve bu zehir en geç 2 dkya öldürüyor siz yaşayacağınız kadar yaşadınız dedim ve ben bu lafları der demez yere düşüler ölmüşlerdi.

13Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:44 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Ve haydutlar bitmiş bukadar kolay olucagını sanmıyordum

-Heeeyyy Kılıcımı Geri versene!

(Haydutları temizledikten sonra malları beraber koruyarak sağ salım konohagakureye ilettik)

14Kaptanlığım altındaki ilk görev Empty Geri: Kaptanlığım altındaki ilk görev Çarş. Haz. 29, 2011 7:47 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Kılıcı ona uzattım ve kage bunshin yaptım malları taşımada kage bunshinlerimin çok yardımı dokundu

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]