NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kaptanlığım Altındaki 3. Görev

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 3:52 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Herzamanki gibi yeni bir görev almıştık . Bu görevinde başı bendim ve ormanda chinokamiyi beklemeye başladım

2Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 3:55 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ben geldim hastanedeydimde her neyse görev ne

3Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 3:56 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bu sefer elimizde 2 katil var Birisi Chuunin birisi Genin seviyesinde bunları ölü-diri yakalamamız gerekiyor . konohanın sokaklarına bi bakmamız gerekicek

4Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:03 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Tamam Kage Bunshin no Jutsu! 20 kopyamı oluşturdum Kuchiose no Jutsu ile Takamaru'yu çağırdım üstüne bindim ben tepeden araştırırken kopyalarım yerden araştırıyordu yinede yerinaltında da olabilirlerdi Shunshin no Jutsu ile yere ışınlandım ve Sen'ei Jashu ile toprağın altına yılanlar yolladım ve Shunshin no Jutsu ile Takamaru'nun üstüne çıkıp havadan yere baktım.

5Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:05 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Hey hey hey hey dostum sakin ol bukadar bir görev için sokakları mahvetmeye gerek yok ''2 adet kage bunshin yapar'' sende böyle arasan iyi olur yoksa hokage sama ikimizide cezalandıracak.

6Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:08 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Etafı mahfetmiyorum sadece tepede bir kuş ve etrafta kage bunshinler görecek yılanlar toprak altında olduğu için göremeyecekler her neyse dedim yılanları yok ettim ve kage bunshinlerimden sadece 2 tanesi kalacak şekilde yok ettim Takamaru'yu geri yollayıp aşşağıdan araştırmaya başladım.

7Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:11 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Sadece bize bu bilgilerin verilmesi aptalca adamların suratını saç rengini göz rengini neden vermiyorlarki ? Nerden bulucaz ''aramaya devam eder''

8Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:14 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bu sözleri duyarım ve bi kopyamı kage binasına yollarım bilgileri alırım ve iletirim
__ Chuunin olanın adı Esino Ninjutsuda usta siyah saçlı kısa boylu şişman Gennin olanın adı Grumo Zayıf uzun aptal tipli sarı saçlı ve üstlerindeki t-shortlerde "ölüm meleği" yazıyor.

9Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:18 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

''direk shinigami deseydin Very Happy herneyse'' Bu bilgileri alır almaz zihnime kaydettim ve aramaya devam ederken sokakta 2 çocugu hırplayan siyah saçlı birini görmüştüm evet bu olabilirdi sinsice yaklaştım ve dinledim evet bu oydu arkasında belirip kunaimi ona sapladım

10Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:20 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bunu gördüm arkadan biri bize yaklaşıyordu uzun boylu ve sarışındı bu o gennindi
__Bu işi çabuk bitireceğim dedim ve Mandara no Jin!! 1000 adet yılan çıkardım yılanlar adamı paramparça etmişti.

11Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 3. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:24 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bunu gördüğümde bende bu chuuninin işini hemen bitirmem gerektiğini anlamıştım kunaimi itti yere eğildim ve etrafımda dondukten sonra üstünde belirdim sırtına bir kunaidaha batırmıştım kunaimi gene itmişti havada durduktan sonra sağınde belirdim kunaimi sapladım solunda kunaimi sapladım heryerinde yara izi olmuştu sonra bir delilik yapıp dizime ayagıma koluma parmaklarıma heryerine kunai koymuştum ''bkz : Killer Bee'' Sonrada orada onu paramparça ettim taijutsum okadar iyi olmasada kılıclarda ve silahlarda iyiydim oracıkta yata kalmıştı Chinokami ye baktığımda şaşırmış gibiydi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]