NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kaptanlığım Altındaki 4. Görev

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:46 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

C h i n o k a m i ! Nerde kaldı bu cocuk hep görevlere geç kalıyor ''ormanda beklemekte''

2Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:48 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Geldim uyuyakalmışımda Sleep her neyse görevimiz ne ?

3Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:51 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bu sefer biraz değişik dostum ''2 3 cimcik atar'' hala uyuyorsun be ! neyse bu sefer 2 adet dev örümcek konahaya saldırıyor surların gerisinde bizede yardım etmemiz bekleniyor cabuk cabuk cabuk hızlı ol !

4Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:57 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Örümcek ha Kuchiose no Jutsu 3-Giant Snakes'i çağırırım ve surlara doğru yola koyulurum.

5Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 4:58 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

''manda 2 yı çağırır ve yola devam eder'' yılanlarımız örümcekleri bir güzel yiyecek ''Güler''

6Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 5:03 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Surlara vararız örümcekler zehirlidir
__Zehir ha güzel dedim Sen'ei Jashu tek zehirli yılan çıkardım ve örümceklerden birini ısırttırdım.30 dk boyunca yaşayacaktı ama sonra ölecekti 3-Giant Snakes ile zehirlenmemiş olanı öldürdüm ve Tempeu'ya dönüp
__Zehirlenmiş olanın 30 dk sı var o senin olsun Very Happy dedim

7Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 5:07 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

''manda2 den atlar'' ''kubikiribocho yu sırtından çıkarır'' AL ŞUNU PİSLİK !!!! ''örümceğin kafasına kubukiribochoyu saplar , ve oracıkta örümcek parçalanır'' Hadi ama dostum cok yavaşsın .

8Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 5:08 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yavaş mı bence Kage binasına bak derim ve pofff bir kopya ben kage binasında rapor veririm.

9Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Empty Geri: Kaptanlığım Altındaki 4. Görev Perş. Haz. 30, 2011 5:09 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yavaş mı bence Kage binasına bak derim ve pofff bir kopya ben kage binasında rapor veririm.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]