NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

A rank görev

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1A rank görev Empty A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 6:42 pm

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Şimdi yanıma tempeu'yu alıp bir göreve çıkcam.Unutma bu görev zorlU bir görevdir.

Avımız
Uchiha kuy(1 virgül sharingan)
Uzumaki kiva

Bu ikisi tamamen jonuindir ve kaçak ninjalardır.
Ayrıca çeteleride var.Saklandığı mağra kirigakurenin yakınlarında.Bijuu açmaya çalışma kiva denen kız full mühürlü jutsular biliyor.

Ufak bir c1 kuşu yapıp onu büyülttüm ve üstüne atlıyarak gitmeye başladık.

2A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 6:46 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

İlk a - rank görevimdi artık dahada güçlüydüm sımsıkı kılıcımı tutuyordum kılıcımı keskinleştirip sırtıma koydum ve yola devam ettik adamın 1 virgl sharingani vardı nabıcaktım hiç bilmyiordum ama hem kendime hem senseime güveniyordum

3A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 6:52 pm

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

aaa söylemeyi unuttum 1 virgül 5 yaşındayken varmış şimdi mangekyosu varmış Very Happy Her neyse deyip iple tempeuyu sardım ve kuştan aşağı attım ve bende atladım ipi çözdüm ve eğer bu hızda gidersek mağaranın tavanını kırıp içeriye dalarız dedim ve rasen shuriken hazırladım ve mağaranınn üstünü kırdım.Tempeu hadi yeri kıralım dedim ve gözünü kapatıp açtığında kendini yerde canlı ve etraflarında 500 asker gördü.Haa uyandınmı dedim ve susanoo diye bi ses geldi.Kuy susanoo yu açtı ve bende yamato no jutsu yaptım yılanım susanooyu dövüyodu.Tempeu askerleri hallaet ben şu adamı alırım dedim.

4A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 6:59 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

500 Asker ha ? Cebimden kunaimi çıkarıp parmagımın ucunu kestim ve akan kanı kılıcıma sürdüm 500 askerin kafasınıda gömücektim . Artık içimdeki canavarı az da olsa kontrol ediyordum benim bu güce ihtiyacım vardı . Ve içimdeki canavarla konuşup bana güç vermesini söyledim ve iş tamamdı gücünü yavaş yavaş alıyordum . 1 kuyruktaydım ve 'rhoarr' diye bağırdım yaklaşık 50 tanesi ses dalgasından yerde yatıyordu hepsini kafasını kestim . ardından 2 kuyruklu moda geçmiştim aklıma birşey gelmişti ama olurmuydu bilmiyordum kılıcımla herkesi kesmeye devam ediyordum yaklaşık 200kişiyi öldürmüştüm ve kafasını kesmiştim . ve o arada proxy senseiye baktım durumu iyi görünüyordu

5A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 7:02 pm

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

o sırada kiva geldi ve kuyruklun artık benim olcak kend,ime mühürlüycem dedi ve susanoo yok oldu yamata da yok oldu ve ameterasu geldi bende kivanın yanına ışınlanıp onu tuttum ve ameterasu dapişirdim adam hayır olamaz dedi ve önüne ışınlanarak tırpanımla onu ortada ikiye kestim.

6A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 7:06 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

'rhoar' 3kuyrukluyu açmıştım etrafımda 300 asker daha vardı hepsini yok edicektim 'güler' el mühürlerini yapıp Chidori yaptım ama bu chidori deişikti eskisi gibi mavi değildi siyah ve beyaz rengindeydi Chidoriyi elimde tutarken havaya zıpladım ve yere çaktım 200 kişi ölmüştü geriye 100 kişi kalmıştı hepsinin başını kesmiştim burda işim bitmişti ama Pro xy saa maaa! canım sıkılıyor .

7A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 7:13 pm

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

bu iş kolay oldu dedim ve hadi çık bijuudan dedim ve bu sefer c2 ejderhasıyla uçmaya bşladık

8A rank görev Empty Geri: A rank görev Perş. Haz. 30, 2011 7:15 pm

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Bijuu modundan çıkmıştım 3 kuyrugu rahatca kontrol edebiyordum . ve geri döndük

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]