NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kaptanlığım altındaki 11. görev (B-rank)

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Chinokami . Dostum işte gerçek bir görev 'ormanda beklemeye başlar'

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Nedir A rank değilmi işte gerçek görev dediğin a ranktır yada s rank

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Malesef b-rank ama a-rank seviyesinde . Hapishaneden 3 chuunin kaçmış ve birinde 1 level sharingan var onları aramalıyız. Canlı yada ölü kageye teslim etmeliyiz.

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yare yare...neyse hadi gidelim.

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Heey o sırtındaki kılıcda ne öyle ? 'yola devam eder'

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Runou adlı bir kılıç sana bahsettiğim özel yapım kılıç

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Hm. idare eder neyse yola devam edelim .

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yoldayken bir kapışmaya tanık oluruz aralarında sharinganlı biride olur
Chinokami__Bumu
Tempeu__Evet o

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

hey sharinganlıyı sana bırakıyorum güclenmismisn bakalım 'UYAN SHİNSEİ'

Ben - Bunu görmemiştin değilmi ?
Chinokami - hayırr buda buda ... 'derken'

Ben - HAGESHİİ GEKKOU

1 chuunin yok olur .

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ah bu kötü oldu eğlencemi çala her neyse sharinganlı benim
__Gel bakalım sharinganımı tat
Ben__Haha tamam Mandara no Jin! 2000 yılan çıkarırım yılanlrın ağzından zehirli kılıcım çıkar ama sharinganlı güçlü çıkmıştır hepsinden kaçar ve kage bunshin yapar her bunshin yanındaki tüm kunaileri atar ama nafile kolayca durdururum ama Tempeu'nunda üstüne giden kunailer vardır Tempeunun önüne geçerim ve kunaileri durdururum Jagei Jubaku ile etrafını yılanlarla çevrelerim ve yılanları sıkıştırırım sharinganlı adam ölmüştür.

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

Haha çok komik 'kubikiribocho eski haline döner' Senmi beni koruyorsun pislik ! 'kılıcı koluna saplar ve yerçekimi sayesinde hızlanır' Gel bakalım chuunin 'okadar hızlıdirki etrafında donerek bir saldırı oluşturur hızıyla sanki 20 kişiymiş gibi görünüor 'chuuninin kafası karıştırmıştır ve ona dogru kunailer fırlatırım heryeri kunailenmiş bir şekilde vahşice orada ölür .

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Pislik mi? ben olmasam sonun onunki gibi olurdu(yerdeki kunailer saplanmış adamı gösteririm)

Uzumaki Tempeu

Uzumaki Tempeu
Moderatörler

kendin için konuş dostum kolunun birini kullanamıyorsun istesem seni şuracıkta öldürürüm ! Neyse hokageye gidip rapor vermeliyiz

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Kılıcın güçlendi diye çok fazla havalara girmişsin eski dostum ve zıplarım yaklaşık 100 metre yukarı çıktıktan sonra chakramı ayaklarımda toplarım yer sarsılır ve Tempeu sarsıntıyla yere düşer
Ben__Koluma birşeymi oldu "koluna bakar derin bir yara vardır" bu küçük yaramı haha benim vücuduma eğitimde onlarca kunai saplandı her neyse eğitimim daha bitmedi bu yüzden yaralanma riskini alamam hem bir gün konohaya döneceğim ve o zaman tekrar takım arkadaşı olacağız hadi rapor verelim.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]