Yaş : 27 Nerden : Konoha İş/Hobiler : Shinobi Lakap : Eru
Malesef b-rank ama a-rank seviyesinde . Hapishaneden 3 chuunin kaçmış ve birinde 1 level sharingan var onları aramalıyız. Canlı yada ölü kageye teslim etmeliyiz.
Ah bu kötü oldu eğlencemi çala her neyse sharinganlı benim __Gel bakalım sharinganımı tat Ben__Haha tamam Mandara no Jin! 2000 yılan çıkarırım yılanlrın ağzından zehirli kılıcım çıkar ama sharinganlı güçlü çıkmıştır hepsinden kaçar ve kage bunshin yapar her bunshin yanındaki tüm kunaileri atar ama nafile kolayca durdururum ama Tempeu'nunda üstüne giden kunailer vardır Tempeunun önüne geçerim ve kunaileri durdururum Jagei Jubaku ile etrafını yılanlarla çevrelerim ve yılanları sıkıştırırım sharinganlı adam ölmüştür.
Yaş : 27 Nerden : Konoha İş/Hobiler : Shinobi Lakap : Eru
Haha çok komik 'kubikiribocho eski haline döner' Senmi beni koruyorsun pislik ! 'kılıcı koluna saplar ve yerçekimi sayesinde hızlanır' Gel bakalım chuunin 'okadar hızlıdirki etrafında donerek bir saldırı oluşturur hızıyla sanki 20 kişiymiş gibi görünüor 'chuuninin kafası karıştırmıştır ve ona dogru kunailer fırlatırım heryeri kunailenmiş bir şekilde vahşice orada ölür .
Kılıcın güçlendi diye çok fazla havalara girmişsin eski dostum ve zıplarım yaklaşık 100 metre yukarı çıktıktan sonra chakramı ayaklarımda toplarım yer sarsılır ve Tempeu sarsıntıyla yere düşer Ben__Koluma birşeymi oldu "koluna bakar derin bir yara vardır" bu küçük yaramı haha benim vücuduma eğitimde onlarca kunai saplandı her neyse eğitimim daha bitmedi bu yüzden yaralanma riskini alamam hem bir gün konohaya döneceğim ve o zaman tekrar takım arkadaşı olacağız hadi rapor verelim.