NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

B-rank görev chinokami çin

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1B-rank görev chinokami çin Empty B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 11:38 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Şimdi işimiz b rank bi görev olacak.Yapacağımız şey şu kita diye bir admı yakalamak.
Adam hakkında bilinen şeyler:
Adı kita
Seviye Jounin
Klan Uchiha
Kılıç yok
Usatlığı genjutsu
Zayıf yönleri ninjutsu ve taijutsu
Takımında ayrıca 1 jounin daha var onuda istersek öldürebiliriz.

2B-rank görev chinokami çin Empty Geri: B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 11:43 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Tamam hadi gidelim ama nereye gideceğiz.

3B-rank görev chinokami çin Empty Geri: B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 11:47 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

En son amegakure yakınlarında görülmüş.O civarlara gidicez normalde oraya gitmak 10 gün sürer ama hızlı bi yol var.C1 derecesinde iki kuş yapar ve havaya atıp 2 ejderha çıkararır.Bu çok garip olduğu halde herneyse der chinokami.İkiside ayrı ejderhalara atlarlar ve hızlıca giderler.
Proxy-hazırlan incez
Chinokami-Ne za...(zaman)
Proxy-shunshin no jutsu-katsu
Chinokami-amegakure burası
Proxy-sen şu yoldan ben bu yoldan
Chinokami-tamam
koşmaya başlarlar.

4B-rank görev chinokami çin Empty Geri: B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 12:03 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Koştum karşıma biri çıktı
__Demek beni arıyorsun ha?
__Sen kimsin?
__Demek görevindeki adamı tanımadın(gülmeye başlar)
__Sen bir jouninsin demek güzel gel bakalım bana eğlence çıktı dedim düşman bir jounindi o yüzden çok güçlü saldırılar yapmalıyım diye düşündüm ve Shunshin no Jutsu ile arkasında belirdim Konoha Senpu ile ayağı çelme çakmaya çalıştım 1 hamle ile ustaca jutsudan kurtuldu ve kafamdan tuttu kafamı sertce yere yapıştırdı
__Bir genninden de bu beklenir zaten dedi ve poff
__Kage Bunshin mi? dedi
__Arkana bak pislik dedim ve bir yumruk çaktım Shunshin no Jutsu ile arkasında belirdim ve Sen'ei Jashu etrafını sardım yılanları sıkıştırdım ve poff bu bir kopyaymış
__Kage bunshin i sadece sen bilmiyorsun dedi ve arkamda belirdi Konoha Senpu yaptı yere düşerken beni tuttu ve havaya zıpladı havadan aşşağı bıraktı beni son anda gözlerimi açtım ve Kuchiose no Jutsu ile Takamaru'yu çağırdım ve acaba Proxy-senseim napıyor dedim

5B-rank görev chinokami çin Empty Geri: B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 12:25 pm

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Ormanda koşarken içime kötü bi hiz düştü chinokamiyle ilgilki onu tek hamlede yerler diye çok endişelendim.O sırada karşıma kita denen adam çıktı ve ben kitayım senin sonun dedi.Bende seni hemen deşicem teslim ol demek saçma.
kita-Mangekyou sharingan susanoo
Proxy-Sonunda hareket beee yamata no jutsu dedim ve yer sarsıldı.8 başlı yılanım ortaya çıktı ve susanooyla savaşmaya başladı bende o sırada yılanın arkasına atlayıp yere kendimi attım ve düşmeden önce biraz kili yedim normal ağzımla ardında shunshin ile susanoo nun tam üstünde belirdim ve şişmeye başladım.Aslında oraya çıkan c4 klonumdu ve katsu dedim.Ortada hiç canlı kalmdaı ve bende c2 kuşuma atladım ve arkamdan cihdoriyi yedim sırtımdan saplandı ve göğsümden çıktı.Ona senin gen jutsu düşüncen bana sökmez.Kag bunshin yapamadığından sen orjinlasin deyip bembeyaz oldum ve kile dönüşüp şişmaya başladım ve onu içine aldım.Orjinal ben chinokamiye yardım için koşmaya başladım ve katsu.Ona noldu tam bilmiyordum.Ardından sesler geldi ve yer sarsılmaya başladı.Ormanın içi çok karışıktı.Manda summonlayıp hızlıca gittim ve 7 kuyrukulunun mühürnün nerdeyse kırıldığını gördüm chakra perdesi oluşmuş hatta 5. kuyruk bile açıktı chinokami diye atıldım ama bana kükredi ve geriye uçup manda yı yok ettim ardından havaya sıçradım ve 5 element mührü ile onu mühürlemeye çalıştım arkamdan diğer jounin geldi kılıç saplıycakkenm sırt çantamdan c2 tırtılları çıktı ve şu anda adamın yarısı yok.Ardından burak bayıldı ve yere düştü.O zman biraz dinlendik ve kendine gelDi.o sırada k,ta geldi ve bize bakıp rin'neganın gücüne şahit ol dedi ve iki gözüde rinneganlı oldu ama bu sadece genjutsuydu rinneganı olsaydı çoktan ölmüştük.Ona bakıp hızın gücüne şahit ol dedim ve chinokami, sırtındn benim tırpanımı sapladı ve karnında yarık açtı ve elimden 10 tane felan örümcek çıkıp oraya yerleşti ve diğer organlarına gittiklerinde katsu dedim.
Ardından evet gün daha kötüye gidemez dedim ve o sırada karşımıza hidan çıktı yanında kakuzu vardı.
hİDAN-2 jinchurikii varmış
kakuzu-şanslı günümüzdeyiz
chinokami-sensei deş şunları
Proxy-hidan bu senin tırpanın değilmiydi
hidan-nerde buldun onu söyle çabuk
kakuzu-herneyse deyip 4 kalbinide çıkardı ve hidanda başka bi tırpanla jashin moduna girdi.
ben chinokami-ben 3 deyince dedim.1,2,3...Shunshin no jutsu dedik ve etrafımızda ışıklar çıktı çünkü en az 1000 km ışınlancaktık.Tüm chakramız bitti ama konoha sınırındaydık gelirken üstümüz parçalanmıştı içeri almadılar nizi bende kubirkiboçoyu alıp kapıyı kırdım ve chinokamiye geri verdim.

6B-rank görev chinokami çin Empty Geri: B-rank görev chinokami çin Perş. Haz. 30, 2011 12:38 pm

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Proxy-sensei gelmeden önce olanlar:
Takamaru'nun üstündeydim bu güçlü bir rakip dedim Ryuuka no Jutsu yaptım kolayca kaçtı Kuchiose no Jutsu ile Shinobazu'yu çağırdım ve etrafıma sardım Shunshin no Jutsu ile arkasında belirdik ve Shinobazu kafasını ısırdı ve pofff buda bir kopyaydı arkamda belirdi ve Rasengan yaptı sırtımdan ransengan yemiştim düştüm gözlerim karardı 7 kuyruklu ortaya çıkmaya başlamıştı Mandara no Jin! diye bağırdım en az 25.000 adet yılan çıkardım yara yavaş yavaş kapanıyordu yılanlar jounin e saldırırken ben yanda yaramın iyileşmesini bekliyordum ve arkamdan bir ransengan daha yedim meğer o da bir kopyaymış çok kötü olmuştum 5 kuyruk haline gelmiştim bile bu arada 25.000 adet yılan gerçeğe saldırdı ve gerçek olan ufak parçalara ayrıldı o sırada Proxy-sensei geldi.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]