Ormanda koşarken içime kötü bi hiz düştü chinokamiyle ilgilki onu tek hamlede yerler diye çok endişelendim.O sırada karşıma kita denen adam çıktı ve ben kitayım senin sonun dedi.Bende seni hemen deşicem teslim ol demek saçma.
kita-Mangekyou sharingan susanoo
Proxy-Sonunda hareket beee yamata no jutsu dedim ve yer sarsıldı.8 başlı yılanım ortaya çıktı ve susanooyla savaşmaya başladı bende o sırada yılanın arkasına atlayıp yere kendimi attım ve düşmeden önce biraz kili yedim normal ağzımla ardında shunshin ile susanoo nun tam üstünde belirdim ve şişmeye başladım.Aslında oraya çıkan c4 klonumdu ve katsu dedim.Ortada hiç canlı kalmdaı ve bende c2 kuşuma atladım ve arkamdan cihdoriyi yedim sırtımdan saplandı ve göğsümden çıktı.Ona senin gen jutsu düşüncen bana sökmez.Kag bunshin yapamadığından sen orjinlasin deyip bembeyaz oldum ve kile dönüşüp şişmaya başladım ve onu içine aldım.Orjinal ben chinokamiye yardım için koşmaya başladım ve katsu.Ona noldu tam bilmiyordum.Ardından sesler geldi ve yer sarsılmaya başladı.Ormanın içi çok karışıktı.Manda summonlayıp hızlıca gittim ve 7 kuyrukulunun mühürnün nerdeyse kırıldığını gördüm chakra perdesi oluşmuş hatta 5. kuyruk bile açıktı chinokami diye atıldım ama bana kükredi ve geriye uçup manda yı yok ettim ardından havaya sıçradım ve 5 element mührü ile onu mühürlemeye çalıştım arkamdan diğer jounin geldi kılıç saplıycakkenm sırt çantamdan c2 tırtılları çıktı ve şu anda adamın yarısı yok.Ardından burak bayıldı ve yere düştü.O zman biraz dinlendik ve kendine gelDi.o sırada k,ta geldi ve bize bakıp rin'neganın gücüne şahit ol dedi ve iki gözüde rinneganlı oldu ama bu sadece genjutsuydu rinneganı olsaydı çoktan ölmüştük.Ona bakıp hızın gücüne şahit ol dedim ve chinokami, sırtındn benim tırpanımı sapladı ve karnında yarık açtı ve elimden 10 tane felan örümcek çıkıp oraya yerleşti ve diğer organlarına gittiklerinde katsu dedim.
Ardından evet gün daha kötüye gidemez dedim ve o sırada karşımıza hidan çıktı yanında kakuzu vardı.
hİDAN-2 jinchurikii varmış
kakuzu-şanslı günümüzdeyiz
chinokami-sensei deş şunları
Proxy-hidan bu senin tırpanın değilmiydi
hidan-nerde buldun onu söyle çabuk
kakuzu-herneyse deyip 4 kalbinide çıkardı ve hidanda başka bi tırpanla jashin moduna girdi.
ben chinokami-ben 3 deyince dedim.1,2,3...Shunshin no jutsu dedik ve etrafımızda ışıklar çıktı çünkü en az 1000 km ışınlancaktık.Tüm chakramız bitti ama konoha sınırındaydık gelirken üstümüz parçalanmıştı içeri almadılar nizi bende kubirkiboçoyu alıp kapıyı kırdım ve chinokamiye geri verdim.