NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Senei Ta Jashu bu jutsuyu öğrenmek istiyorum

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Proxy sensei bana bu jutsuyuda öğretir misiniz?Orochimaru ölünce bir nevi onun ölümünü anmak isterim Smile hem yılanlarlada içli dışlıyım çabuk öğrenirim Smile

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Sen'eijashu öncelikle bu jutsuyu öğrenmen lazım eğer bunu öğrenirsen san o jutsuyuda öğreticem şimdi mantık aynı.Kage bunshin yaparmış gibi yapcan ama yılan şeklinde ve elinde yapmaya çalış şimdi chakranı gölgeye dönüştür ve yılanı ortaya çıkar işte aynen böyle deyip hem ellerimden hem ağzımdan yılanlar çıkar.Tamam ve ağızdan çıkarma başka bi jutsu.Hadi dene baklalım Very Happy

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Sen'eijashu demek ilk bu jutsuyu öğrenecektim dediklerini yaptım tek düşündüğüm yılanlardı ama bu jutsuda zehirli yılanlar çıkaramayacaktım bu aklıma geldi dikkatim dağıldı yapamadım tekrar denedim ve yılanları oluşturamadım 15-20 kez denedikten sonra yorulmuştum ama bir tane yılan çıkarmayı başarmıştım yılan zehirlimi değilmi kontrol etmek için yılanı bir fare üstünde test ettim fare yılan tarafından sokulduktan sonra zehirlenerek ölmüştü ama bu jutsuyu sadece bir yılanla yapabildiğim için zehirsiz yapmayı denedim en az 20 tane yılan çıkardım ve zehirli yılan jutsusunu yapmalımıyım yoksa unutmalımıyım diye sensei me sordum

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

zehirli olanları sadece gerektiğine kullan ama sadece normal ısırmaları bile kan kaybından herkezi öldürür eğer dikkatli olmassan sen ölürsün güce fazla asılma dedim ve chinokamiyi tutup dağın üstüne shunshin no jutsu ile ışınlandım onu orda bıraktım ve ben biraz uzağında durup güneşin altında dene bakalım 45 derece ısıya dayana bilcekmisin deyip sosis çıkardım ve şişe geçirip pişirmeye başladım ve başarırsan bu senindir dedim Very Happy

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Sıcak çok fazlaydı elementim ateş olmasa dayanamazdım jutsuyu her yapışımda yılanlar yanıyordu aklım zehirli olmalarındaydı şimdiki düşüncemi yanmayacak kadar kalın olmalarına harcadım her yaptığımda dahada kalınlaşıyordu ama her yaptığımda chakram azalıyordu zaten az bir chakram vardı her neyse ben denemeye devam ettim ve 10 adet sıcağa dayanıklı yılan çıkardım

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

hepsi bumu dedim ve üstündeki atlete kadar çıkardım ve altındaki pantolonun paçalarını kesip onu iyice sıcağa maruz bıraktım ve ona kendi tekniğimi gösterdim yine elimi uzattım ve yaklaşık 30 tane yılan çıkardım ve geri çektim hadi 30 tane yaparsan yeter benim için dedim

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Konsantremi topladım 10-11-15-17-20-25-27 hadi çok az kalmıştı 28 hadi 2 yılan sonra bitiyor 29 son yılan ve 30 30 adet yılan çıkarmıştım senseime teşekkür ettim ve evime doğru yola koyuldum

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

bende madem gittin sosisi ben yerim dedim ve yedim sonra chinokami onu unuttum diye bağırdı ve üstüme atladı o benim diye bende shunshin ile kaçtım ve dağdan düşmeye beşladı.Düşerken kuşlarımdanm biri onu ttutu ve yerden 2 metre yükseklikte bıraktı ve gökyüzüne çıkarak patladı.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]