NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mandara no Jin bu jutsuyu öğrenmek istiyorum

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Mandara no Jin bu jutsuyu öğrenmek istiyorum Empty Mandara no Jin bu jutsuyu öğrenmek istiyorum Perş. Haz. 30, 2011 10:37 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Proxy-sansei Mandara no Jin'i öğrenebilir miyim?

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Pekala yine her zman ki yapacaz.Öncelikle senei jashu da ne yaptıysan gene yapacan ama daha iyi yapıp ağzında chakrayı toplıycaksın.Unutma bu yılanların kage bunshinden tek farkı birsi hayvan o kadar.Bu ilk aşama.

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Ağzımda chakra topladım chakra gittikçe artıyordu Mandara no Jin! diye bağırdım ağzımdan 50 adet yılan çıkmıştı bu çok azdı bu tekniği Orochimaru dan görmüştüm onun ağzından binlerce çıkıyordu.Tekrar denedim ve senseime bana biraz kopya vermesini söyledim.

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

sen yılanlarla içli değilsin deyip üstüne dev bir piton attım ve chinokami bağırıp koşmaya başladı ve yılan onu ısırdı ve chino zehirlendim diyerek yere düştü.Bende yılanı aldım ve zehirli değil bu yılan işte jutsuyu yapamıyosun çünkü yılandan korkuyosun Very Happy dedim.Ardından ayağa kalkınca üstüne kobra anakonda babakonda ne bulduysam attım ve chino orda sakin kalmayı başardı aferin dedim.Şimdi bu sefer chakranı puan olarak değerlendircez senin toplam chakran 100 yılan başına 1 puan versen 100 yılan çıkarrısın ki daha azını yaparsan yılan güçsüz olur ve çıktığı gibi yok olur şimdi dediğimi yap dedim.

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yandan çıktım ve tekniği öğrenmem iyi oldu artık gidebilirsin Kiriosu dedim
Proxy__Kiriosu mu ?
Chinokami__Evet Kiriosu benim arkadaşım biraz yorulmuştumda arkadaşımın tekniği öğrenmesini sağladım dışardan izleyip kopyaları aldım benim zehirsiz bir pitondan korkacağım yok özellikle beni ısırdığında zehirlendim diyip düşeceğimde yok Proxy-sensei bunu anlamış olmaız lazımdı dedim ve Mandara no Jin! diye bağırdım ağzımda toplanmış chakrayı salmamla 100 yerine 1000 yılan çıktı
Proxy__Çok çabuk geliştim bunu nasıl yaptın?
Chinokami__Kopyanızı iyi değirlendirdim sensei dedim

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Proxy-aferin deyip toz olur ve ben yukarıda beliririm harbi sen bunshinlerden eğitim almaktan sıkılmadınmı git gerçek bunshin olmayan kişilerden eğitim al dedim ve aşağı inip daha ikinci aşama var yılanların ağzından herhangi bir silahı fırlatması gerek sen kunai fırlatcaksın deyip hadi dene
Chinokami-bunshin haaa -_-"
Proxy-dene hadi oyalanma
chinokami-aaaa seni yaşlı bunak deyip kunai ile atılır
Proxy-ben henüz 21 yaşındayım deyip eline tekma attım ve kunai uçtuğunda tırpanımın arkasındaki ipiyle onun iki elini bağlayıp ağca astım ve ordan çekip yere sertçe gömdüm.Bana saldırmayı aklından bile geçirme.
Chinokami-sinirle bakar ve tamam usta der.
Proxy-hadi çalış

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Yanda yine ben beliririm
__Aaa sensei ben size ihanet etmemki onun arkadaşım olduğunu hala anlamadınız mı?Her neyse Mandara no Jin! ağzımdan binlerce yılan çıkar ama ağızlarından kunailer çıkmaz tekrar denerim yine olmaz yaklaşık 50-55 keredenedikten sonra ağızlarından kunailer çıkarmayı başarırım.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]