NarutoTr Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
NarutoTr Rpg

Naruto Türkiye Rol Play Game:Naruto'cuların Rpg Alanı...

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Rasenganı öğrenmek istiyorum

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:15 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Proxy-sensei Rasenganı bana öğretir misin?

2Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:17 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Al şu su balonunu ve sonra sıkmadan ve ya iğne batırmadan delmeden ve ya fiziksel bir baskı yapmadan özelliklede jutsu yapmadn patlatmaya çalış.

3Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:20 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Nani?!!! elimde tuttum anlamıştım chakram ile patlatmalıydım ama nasıl zıt yönlere döndürünce ufak dalgaların oluşacağını ve patlayacağını düşündüm biri sola doğru biride sağa doğru döndürecek şekilde charkalarımı yaydım ve patlatmıştım.

4Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:22 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

Aferşn naruto gibisin Very Happy şimdi al bakalım plastik top yine hiçbirşey yapmıycaksın ve patlatmaya çalışçaksın unutma bu full hava su balonu numarası işlemez. Very Happy

5Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:28 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

Bunu tahmin etmiştim hemen bi çözüm buldum chakramı topun içine aktarıp topun içindeki chakrayı topa baskı uygunalamak için kullandım ve 5-6 gün denedikten sonra patlatmayı başardım.

6Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:34 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

tamam aferim şimdi chakranla rüzgarı topla ve elinde küre haline getir

7Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:35 am

Uzumaki Chinokami

Uzumaki Chinokami

denedim yapamadım ardı ardına denedim 2 hafta çoktan geçmişti ve sonunda yapmıştım.

8Rasenganı öğrenmek istiyorum Empty Geri: Rasenganı öğrenmek istiyorum Ptsi Tem. 04, 2011 11:37 am

/ProxY/

/ProxY/
Moderatörler

evet artık rasenganı öğrenmiş oldun hadi onu bana fırlat dedim ve fırlattı rasengan bana çarpıp yok oldu ve dedimki henüz o kadar güçlü değilsin senin rasenganın bende iş yaramaz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]